Bookmakers met iDEAL

Ben je op zoek naar de beste bookmakers met iDeal? Dan ben je hier op de juiste plek. Hier leggen wij uit welke bookmakers je kunt gebruiken die de iDeal betaal mogelijkheid faciliteren. Sinds 2005 is iDeal een universeel geaccepteerd online betaalmethode in Nederland. Sindsdien is dit het meest gebruikte betaal middel voor online betalingen in Nederland. De Nederlanders staan bekend om hun neusje voor koopjes, ook horen daar online winkels bij. Wij Nederlanders kopen daarom ook graag goederen of diensten online daarom ondersteunen banken zoals ABN AMRO, ASN Bank, Rabobank, SNS Bank, RegioBank, ING, Knab, bunq, Triodos Bank en Van Lanschot Bankiers kosteloos dit betaalmiddel. Via alle grote banken van Nederland is het dus mogelijk om bij bookmakers met iDeal te betalen.

Top 5 Bookmakers met iDEAL

netbet_logo_freebetcoupon

1. NetBet €50 Welkomstbonus

NetBet verdubbelt iedere iDeal betaling tot en met €50,- voor nieuwe klanten.

2. Ladbrokes Wed €5 krijg €20

Ladbrokes verviervoudigd je €5 iDeal storting tot en met €20,- voor nieuwe klanten.

mr_green_logo_freebetcoupon

3. Mr Green 2x €10 bonus

Mr Green verdubbelt je €20,- iDeal betaling met 2x €10,- voor nieuwe klanten.

4. Kroon €100 Welkomstbonus

Kroon verdubbelt iedere iDeal betaling tot en met €100,- voor nieuwe klanten.

5. William Hill €35 Welkomstbonus

William Hill geeft je €35,- als je €10,- stort met iDeal en inzet op een wedstrijd voor alle nieuwe klanten.

iDEAL – De Nederlandse betaal methode

IDEAL is een online betalingsverwerker gevestigd in Nederland. In tegenstelling tot de overgrote meerderheid vanandere online betalingsoplossingen kan iDEAL onmiddellijk worden gebruikt zonder registratie, verificatie of financiering van derden. Het is een van de meest handige manieren voor  Nederlandse spelers om geld in te zetten bij de diverse online bookmakers.

Deelnemende banken

Om iDEAL te gebruiken om geld aan uw online bookmaker account toe te voegen, moet u ervoor zorgen dat de bookmaker iDEAL accepteert als betaalmethode. Hiervoor moet u een inwoner van Nederland zijn en een account hebben bij een van de onderstaande banken:

  • ABN AMRO
  • ASN Bank
  • Friesland Bank
  • ING
  • Rabobank
  • RegioBank
  • SNS Bank
  • Triodos Bank
  • Van Lanschot Bankiers

Als uw bank momenteel niet op deze lijst staat, is er een goede kans dat het in de toekomst wordt toegevoegd.

Storten met iDEAL

Tenzij u niet gebruikt maakt van een No Deposit Bonus is het maken van een storting via iDEAL echt heel eenvoudiger. Eerst moet u inloggen in uw bookmaker account en dan selecteert u iDEAL vanuit de betaalmethode. Vul het bedrag in dat u wilt storten en selecteer de bank bij wie u een account heeft. U wordt dan direct naar de online interface (inlog pagina) van uw bank gestuurd. Volg de instructies op de website van uw bank en voltooi de transactie. Het gehele proces wordt uitgevoerd zonder dat u uw bankgegevens hoeft te verstrekken aan derden.

De kosten voor het gebruik van iDEAL verschillen van bank naar bank. Maar vaak zijn ze vrij laag in vergelijking met andere online betalingsoplossingen. Zelfs bij sommige banken mag er niet in rekening gebracht worden.

Voordelen van iDEAL

Uit alle betaalmethoden die we op FreeBetCoupon hebben vermeld, onderscheidt iDEAL zich als handige oplossing zonder uw veiligheid in gevaar te brengen. IDEAL biedt slechts een ingang voor betalingen; het is betrouwbaar en wordt door uw bank uitgevoerd. U hoeft uw rekeningnummer niet te geven aan derden, ook niet aan de bookmaker. Op ieder moment van de dag kun je een transactie maken.

Nadelen van iDEAL

Omdat iDEAL een vrij eenvoudige betaal methode is, zit er wel een nadeel aan. Het grootste nadeel is dat het alleen beschikbaar is voor degenen die in Nederland wonen. Vanwege verschillende commerciële en regelgevende belangen lijkt IDEAL niet geïnteresseerd om de beschikbaarheid ervan uit te breiden. Als u echter een bankrekening bij een van de eerder genoemde Nederlandse banken heeft, kunt u van de dienst gebruik maken, ongeacht of u in Nederland woont.

Een andere reden dat iDEAL niet perfect is, is het ontbreken van een terugtrekkingsmechanisme. Hoewel u met weinig moeite kunt storten, moet u een alternatieve manier vinden om uw geld uit uw bookmakers account terug te krijgen. Hoewel veel bookmakers rechtstreekse overschrijvingen aanbieden, moet u persoonlijke accountgegevens bekendmaken om ze te kunnen uitvoeren. Vraag de ondersteunende bookmakers servicedesk u te helpen met een verstandige keuze bij uitbetaling.

0FansLike
1,954VolgersVolg
13VolgersVolg